Vanwege de Corona Crisis kunnen we het reguliere rondje Bussloo helaas niet organiseren. We hebben daarom iets unieks bedacht om toch een uitdaging als hardloper te hebben.

Tot 1 september as. gaan we op zaterdagen en zondagen iedere hardloper de gelegenheid geven om individueel het rondje Bussloo te lopen (7,5 km). Dit kun je doen tussen 10.00 uur en 12.00 uur.

Tijdwaarneming

We hebben een officiele tijdwaarneming . Je start en finished individueel het rondje Bussloo zodra je over de startstreep loopt. Iedere 1 minuut kan er iemand starten. Je mag evt. ook per stel lopen of zodanig, dat je de 1,5 meter afstand handhaaft. Jouw eindtijd kun je direct zien op de grote klok bij start/finish en wordt direct verwerkt in de uitslagenlijst. Iedere 2 uur (in de weekenden) wordt de uitslagenlijst geupdated op de website www.rondjebussloo.nl . Na afloop van je rondje Bussloo ontvang je een medaille . Van iedere maand maken we een klassement op, waarbij de nrs 1,2 en 3 bij zowel de dames als heren een beker ontvangen.

MOOIE UITDAGING VOOR ALLE HARDLOPERS EN TRIMMERS

De uitdaging kan voor iedereen anders zijn. Proberen zo snel mogelijk te lopen in een betreffende maand of een PR te zetten voor jezelf of om het rondje Bussloo als prestatie neer te zetten.

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan alleen op de dag dat je jouw rondje Bussloo wilt lopen. Dit kan bij Strandhuys De Enk (ingang 3 Bussloo). Je ontvangt dan je startnummer, die je op je borst spelt. (speldjes zorgen wij voor) en na jouw warming up kun je van start gaan. Na afloop lever je jouw startnummer weer in en ontvang je jouw medaille. En je mag zo vaak meedoen als je zelf wil (bij iedere volgende deelname in dezelfde maand betaal je slechts 2,50 ). Het inschrijfgeld bedraagt 7,5 euro (inclusief medaille, zonder medaille 5 euro)

Hou je aan onze voorwaarden!

 • je moet alleen starten en lopen onderweg (kom je met meerdere tegelijk, dan start je om de 2 minuten, En de snelste start eerst.
 • We lopen dezelfde kant op. Zaterdags met de klok mee, zondags tegen de klok in.iedere deelnemer doet mee op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor welk letsel of schade dan ook tijdens de deelname aan de Challenge
 • deelnemer houdt zich aan de regels van het RIVM mbt Corona. D.w.z. voor, tijdens en na de challenge 1,5 meter afstand houden.
 • deelnemer loopt tijdens de challenge alleen. Indien je deelnemers inhaalt of wandelaars of fietsers, dan houd je 1,5 meter afstand
 • deelnemer volgt de route dmv de aangegeven pijlen. Je doet de challenge voor jezelf. afsnijden of onsportief gedrag is voor eigen risico en je dupeert daarmee andere deelnemers.
 • je loopt op de openbare weg. Het is weliswaar grotendeels een fietspad, maar houdt rekening met ander verkeer en houd je aan de verkeersregels
 • je mag zo vaak meedoen als je zelf wilt. Ben je niet tevreden over je challenge , dan kun je gewoon vaker meedoen in dezelfde maand. Jouw beste tijd telt voor die maand
 • iedere maand ontvangen de nrs 1,2 en 3 bij zowel de dames als heren een email dat ze de beker kunnen ophalen bij Strandhuys de Enk.
 • indien om de tijdregistratie niet werkt , mag de deelnemer gratis op een ander tijdstip nogmaals lopen.
 • de tijdregistratie is bindend. Je kunt geen andere tijd claimen dan de gegeven tijd van het registratiesysteem.
 • Na afloop mag je ergens op het strand je cooling down doen en evt. een drankje of koffie nuttigen, maar de terrassen zijn vooralsnog gesloten. (Kiosk is wel open)