Loopgroep TITUS reünie

Zondag 14 januari! Loopgroep TITUS Reünie

Het is al weer een paar jaar geleden dat Loopgroep TITUS zijn lopers en loopsters in Apeldoorn, Deventer, Twello Gorssel en Harfsen liet kennismaken met de hardloopsport.
Lekker beginnen in een 8 wekelijkse cursus hardlopen en daarna of voor jezelf of in de loopgroep lekker enkele keren per week rennen door de bossen van Apeldoorn, de landwegen rondom Twello, de straten door Deventer en op de heide en langs de ijssel bij Gorssel. We trainden voor de Midwintermarathon, de Dorpsloop Twello, de Zeven Heuvelenloop of voor de marathon van Barcelona, Munchen, Berlijn, Valencia of Wenen. De trainingen bestonden uit duurlopen, intervaltrainingen, vaartspeltrainingen of long slow distance loopjes. Altijd voorafgaand met de nodige loopscholing en looptechniekoefeningen. De zgd Lasse Viren trainingen waren populair als ook de zaterdagochtend bostrainingen. Maar ook de cursussen werden met veel plezier, beleving en gezelligheid afgewerkt, met als beloning een prachtig diploma hardlopen!

Horeca en corona
Doordat de Horecabedrijven van Titus dermate veel tijd in het beslag namen en de corona zijn invloed had op de loopgroep, kwam er de laatste jaren de klad in deze prachtige periode van hardlopen en gezelligheid. Ook de gezondheid en fysieke gesteldheid van Titus maakten dat het training geven niet altijd meer lukte.
Inmiddels is de rug hersteld, de horeca onder controle met een perfecte bedrijfsleiding en is er weer tijd om sportief aan de gang te gaan! Ook de coronaperiode ligt gelukkig achter ons en we kunnen weer lekker gezond en positief het leven benaderen!

Reünie
Op zondag 15 januari gaan we daarom een gezellige reünie organiseren voor alle oud loopgroepleden en alle oud cursisten hardlopen!

Locatie
Als locatie hebben we hiervoor gekozen Recreatiegebied Bussloo. Voor iedereen perfect te bereiken vanuit Apeldoorn, Deventer, Twello, Gorssel en Harfsen. En een prachtige locatie om een gezellige training af te werken (iedereen kan meedoen, ongeacht getraindheid!!) en een perfecte plek om een gezellige reunie te houden in Strandhuys de Enk.

 

 

 

Programma

Warming up!
We starten om 10.00 uur vanaf de Enk met een heel relaxte warming up . Al wandelend en joggend gaan we richting een mooie plek om daar de nodige rek- en strekoefeningen te doen. En natuurlijk de triplings, skippings, hakken-billen, kaatsloopjes en versnellingsloopjes…Natuurlijk ondergaan we dit in lijdzaam, maar wel ook met de gezellige kletsverhalen met elkaar…
Daarna gaan we de kerntraining aanvangen!
De kerntraining bestaat uit een vaartspeltraining van zo’n 20 minuten , waarbij iedereen op zijn of haar niveau aan mee kan doen.
Daarna voor de liefhebbers nog een korte of iets langere duurloop rondom Bussloo. Je kunt dan kiezen voor 3 km of 5 km.
Cooling down
Natuurlijk kun je ook kiezen om na de kerntraining lekker mee te doen in de cooling down richting Strandhuys de Enk. Klein stukje joggen, afwisselend met rek- en strekoefeningen.

Heb je fysiek niet meer de power om direct met de sportieve activiteit mee te doen, maar wil je wel graag weer eens de beleving en de herinnering ophalen van de loopgroep of de cursus, dan kun je ook gewoon bij Strandhuys de Enk komen en gezelllig meedoen met de reünie!

REÜNIE
Na afloop van de training gaan we gezellig nakletsen onder het genot van koffie, thee met of zonder Appelgebak bij Strandhuys de Enk . Of je neemt direct lekker een drankje! Iedere deelnemer ontvangt 3 consumptiemunten om gezellig mee te kunnen doen .

Gratis parkeren
Normaal gesproken moet je op Bussloo parkeergeld betalen. Dat hoeft voor deze gelegenheid niet en wij laten je er weer gratis uit!

DOE JE MEE ?
Heb je zin en tijd om te komen, geef je dan op via onderstaand formulier! Natuurlijk kun je jouw loopmaatjes van toen ook benaderen om samen te komen. En wie weet kunnen we 2023 weer een sportief jaar maken en de herinneringen weer verder doorzetten ……

deelname formulier reunie training Bussloo